Massief houten bars

Een bar is het bruisende hart van iedere horecagelegenheid en natuurlijk ook de plek waar het geld binnenstroomt. Kies voor een massief houten bar om de allerbeste indruk achter te laten bij uw gasten. Bij Nostalgiepalast Nordhorn kunt u terecht voor bars in de breedste zin van het woord.

13734 Bar met LED-verlichting, Massief Hout,  3,50 m

Bar met LED-verlichting in 15 verschillende kleuren met afstandsbediening. Deze barren kunnen op ..

€4.950,00

Bar met LED-verlichting in 15 verschillende kleuren met afstandsbediening. Deze barren kunnen op ..

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Inrichting houten bar

U richt u massief houten bar precies in zoals u dat wilt. Kiest u voor een complete bar, bestaande uit voor- en achterbar? Of is een van deze delen aan vervanging toe en kiest u voor een los element? Voordat we uw bar samenstellen, is het goed om na te denken over uw wensen betreft de indeling.

U bedient uw gasten van achter het schap, ook wel voorbar genoemd. De voorbar krijgt een ruimtelijke uitstraling door te werken met verschillende dieptes in het bovenblad. Daarachter schuilt een zee aan ruimte voor installatie aan apparatuur en opslag van glazen. Onder het bovenblad vindt u een open ruimte voor de opslag van fusten en andere inbouwapparatuur. Uiteraard kunt u deze ruime uitrusten met planken en deuren.

De achterbar plaatst u tegen de muur en zorgt dankzij de grote spiegel voor extra ruimtelijkheid. De achterbar biedt nog meer opslagruimte voor apparatuur, flessen en glazen. Ook deze opslagruimte is helemaal in te delen naar uw wens.

Iedere massief houten bar is gemaakt van het beste kwaliteit hout met houtsnijwerk vervaardigd uit echt vakmanschap.

Modellen en afmetingen massief houten bars

Als uw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht is het tijd om het model en de afmeting te bepalen. Ons advies: kom langs in onze showroom in Nordhorn. Hier zijn altijd zo’n vijftig tot honderd massief houten bars geheel opgebouwd te bekijken. U doet inspiratie op en onze adviseurs voorzien u van deskundig advies.

Het assortiment massief houten bars start vanaf 1,50 m breed, maar eindigt niet bij 6,00 m breed. Op aanvraag is iedere afmeting verkrijgbaar. De volgende modellen zijn standaard terug te vinden in ons assortiment.

- Empire bar

- Huisbar/Homebar/Luifelbar

- Engelse bar/pub bar

- Overige modellen

Geen keuze kunnen maken, of wilt u iets écht unieks? Ga dan voor een volledig op maat gemaakte massief houten bar. Enkele voorbeelden vindt u hier .

Houtsoort en houtkleur bepalen

Vaak wordt gedacht dat de houtsoort bepalend is voor de houtkleur. Niets is minder waar. De houtsoort is bepalend voor de hardheid, duurzaamheid en uitstraling van het hout. Kies bijvoorbeeld voor een houtsoort met veel of weinig nerven, grove of fijne structuur. Ook is het belangrijk het gebruiksdoel en de levensduur vooraf in kaart te brengen. Onze experts adviseren u uiteraard graag.

De volgende houtsoorten zijn standaard leverbaar:

- Teakhout

- Grenenhout

- Eikenhout

- Beukenhout

- Mahoniehout

Zoals al eerdergenoemd, is iedere houtsoort leverbaar in kleur naar wens. Gelakt, gebeitst of geschilderd. Een overzicht van onze meest gebruikte houtkleuren vindt u hier.

Gratis levering!

Wist u dat wij al onze massief houten bars gratis bezorgen aan huis? Binnen Nederland en Duitsland, met uitzondering van de Nederlandse en Duitse eilanden. Kunt u niet langer wachten en beschikt u over eigen vervoer? Dan profiteert u bovenop onze scherpe prijzen ook nog eens van een afhaalpromotie. Neem contact op voor meer informatie.

Massief houten bar kopen? Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom, zeven dagen per week. Gevestigd in Nordhorn, slechts vijf minuten van de Nederlandse grens. Bekijk meer informatie betreft openingstijden en locatie hier.

Momenteel gesloten? Neem alvast een voorproefje en bekijk de online collectie .