Grenen bars

Wat valt u als eerste op als u een café inloopt? Juist ja, een mooie imposante bar. U bent op zoek naar een echte blikvanger voor in uw café, hotel, woonkamer of misschien wel mancave. De kogel is door de kerk, u wilt een grenen bar kopen, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Bij Nostalgiepalast Nordhorn adviseren wij u graag van A tot Z.

13734 Bar met LED-verlichting, Massief Hout,  3,50 m

Bar met LED-verlichting in 15 verschillende kleuren met afstandsbediening. Deze barren kunnen op ..

€4.950,00

Bar met LED-verlichting in 15 verschillende kleuren met afstandsbediening. Deze barren kunnen op ..

12567 Toonbank Gabi - Wit 2,20 m

Stijlvolle toonbank model Gabi gemaakt van massief teakhout. • Houtsoort: massief teakhout • 4 lade..

€1.999,00

Stijlvolle toonbank model Gabi gemaakt van massief teakhout. • Houtsoort: massief teakhout • 4 lade..

10128 Nostalgische bar, grenen, 3.70m

Bar uit massief grenen en eiken, noten gepatineerd en gelakt, kan eventueel op maat gemaakt worden. ..

€8.499,00

Bar uit massief grenen en eiken, noten gepatineerd en gelakt, kan eventueel op maat gemaakt worden. ..

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Grenen bar praktisch bekeken

Uw grenen bar moet natuurlijk een lust zijn voor het oog. Daarom hechten wij zeer veel waarde aan de afwerking van onze bars. Alle bars zijn uitgerust met een spiegel in de achterwand, wat de ruimtelijkheid ten goede komt. Het gebruikte massieve grenenhout, is rijkelijk bewerkt en verfraaid met ornamenten.

Dan de praktische zaken. Welke eisen stelt u aan uw barmeubel? Denk hierbij aan opbergruimte, benodigde (ruimte voor) apparatuur, kleur en afwerking, montage et cetera. Onze standaard bars bestaan uit een voorbar en achterbar. Beide onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. De voorbar biedt enerzijds ruimte aan uw gasten en anderzijds zeeën aan opbergruimte voor bijvoorbeeld fusten en flessen. De overige opbergruimte vindt u terug in de achterwand. Om alles netjes op te bergen is dit meubel uit te rusten met planken, (schuif)deuren en open ruimtes.

Waarom een grenen bar?

Kies voor een houtsoort die past bij uw smaak en de gebruikswijze. Zo staat grenenhout bekend om zijn structuur. Uitgesproken vlammen en nerven zijn typerend voor deze houtsoort. Het hout heeft een lichte, neutrale kleur en past in vele interieurs. Behandeld grenenhout is tevens erg duurzaam en staat daarom garant voor jarenlang plezier van uw grenen bar.

Overweegt u een andere houtsoort? Onze specialisten geven uw graag een passend advies over onze verkrijgbare houtsoorten:

- Teakhout

- Mahoniehout

- Beukenhout

- Eikenhout

Iedere houtsoort is leverbaar in kleur naar wens.

Modellen en afmetingen grenen bars

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u adviseren door onze experts. We kiezen samen een passend model grenen bar met de juiste afmetingen of stellen er een samen. Daarna kiest u de extra’s waarmee u uw bar wilt uitrusten. Hierbij kunt u denken aan inbouwapparatuur, handrelingen, voetrelingen, installatie etc.

In onze showroom vindt u altijd zo’n vijftig tot honderd bars op voorraad. Van klein (1,50 m) tot groot (6,00 m), voor iedere inrichting een passende bar.

Neem direct een kijkje in onze collectie.

- Engelse bar

Bekend uit het bruine café of pub. Stijlvol, uit te rusten met vele extra’s.

- Huisbar

Homebar, hemelbar of luifelbar. Voor- en achterbar verbonden d.m.v. een luifel.

- Empire bar

Victoriaanse, klassieke bar. Sierlijke ornamenten en V-vorm in de achterbar.

- Overige modellen
Afwijkende of op maat gemaakte bars.

Leveren jullie ook een grenen bar op maat?

Geen keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment? Of bent u gewoon op zoek naar iets unieks? Dan maken we een bar op maat. Geheel naar uw eigen idee. Dat kan een moderne en strakke bar zijn, of een nostalgische bar met ornamenten en veel houtsnijwerk.

In overleg met de klant ontwerpen, bouwen en monteren onze specialisten en timmerlieden de bar op maat. Wij zijn in het bezit van een eigen werkplaats en kunnen daardoor snel schakelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier enkele voorbeelden of neem contact op voor een vrijblijvend individueel ontwerp.

Wordt mijn grenen bar thuis geleverd?

Absoluut! Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom leveren wij uw grenen bar kosteloos aan huis binnen Nederland en Duitsland. Duitse en Nederlandse eilanden uitgezonderd. Kunt u niet wachten en neemt u uw aankoop liever direct mee? Profiteer dan van onze meeneemkorting. Lees meer over de voorwaarden .

Grenen bar kopen? Breng een bezoek aan onze showroom

Geniet van een dagje uit op slechts vijf minuten van de Nederlandse grens. Hier wacht 8000 m² woonplezier op u. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00u, op zaterdag van 10.00 – 17.00u en ook op zondag bent u van harte welkom van 12.00 – 17.00u. Buiten onze openingstijden zijn wij ook op afspraak geopend. Bel voor een afspraak met +316 53 18 15 56.

Bekijk onze actuele collectie barmeubels direct online.