Eiken Bars

U zoekt een eiken barmeubel?

Een eerste indruk maakt u maar een keer. Met een eyecather als een eiken barmeubel, maakt u meteen een goede indruk bij uw gasten. U zoekt een eiken barmeubel, zo gevonden bij Nostalgiepalast Nordhorn.

Wat is een barmeubel?

Barmeubelen zijn er in alle soorten en maten, maar veelal bestaat een bar uit een voorbar en achterbar. De achterbar wordt ook wel een rugbuffet of wandbuffet genoemd. Deze is uitgerust met een spiegel. Ook is er in de achterbar voldoende ruimte voor de opslag van flessen. De voorbar is vanzelfsprekend de ruimte van waaruit u uw gasten serveert. Ook de voorbar biedt voldoende extra opslagruimte. In de voorbar worden tevens de taps en overige benodigde apparatuur geïnstalleerd. Al onze barmeubelen zijn gemaakt van massief hout met fraaie versieringen en ornamenten aan de voorbar en achterbar.

Waarom een eiken barmeubel?

De keuze voor uw houtsoort is afhankelijk van smaak en gebruik. Zo staat eikenhout bekend om zijn hardheid, grove vlammen en bijzondere nerf. Het is een vochtbestendige en sterke houtsoort en dit kenmerkt zich in duurzaamheid. Een eikenhouten barmeubel gaat lang mee en zorgt voor jarenlang plezier.

Bent u er nog niet helemaal uit? Laat u adviseren over de andere mogelijke houtsoorten:

Hardhout Zachthout

Teakhout Beukenhout
Eikenhout Grenenhout
Mahoniehout

Elke houtsoort is aan te passen in kleur naar wens.

Modellen en afmetingen

Voordat u een keuze maakt, brengen we samen uw wensen en behoeften in kaart. We bepalen de afmeting van uw eiken barmeubel, u kiest een stijl en maakt uw wensen omtrent inbouwapparatuur en extra’s kenbaar. Zo zijn de meeste barmeubels uit te rusten met luxe hand- en voetrelingen in chroom of koper/messing.

Eiken barmeubels zijn al leverbaar vanaf 1,50 m tot maar liefst 6,00 m breed. De verschillende modellen bieden voor ieder wat wils. Een greep uit onze collectie:

- Model Engels

Klassieke Irish pub bar. Stijlvol met veelal hand- en voetrelingen.

- Model Home

Klassieke luifelbar of huisbar. Kenmerkend door de met een ‘luifel’ verbonden voor- en achterbar.

- Model Empire

Klassieke, Victoriaanse stijl. Kenmerkend door ornamenten en een typische dakvorm in de achterbar.

- Overige modellen
Overige modellen en barbouw op maat.

Wordt mijn eiken barmeubel thuis geleverd?

Alle barmeubels in onze webshop zijn geprijsd inclusief levering aan huis, binnen Nederland en Duitsland. M.u.v. artikelen in de categorie afhaalprijzen en levering op Nederlandse en Duitse eilanden. In overleg is het zelfs mogelijk uw gehele project te monteren of in te richten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zijn eiken barmeubelen direct leverbaar?

In onze showroom in Nordhorn hebben wij altijd enkele eikenhouten barmeubels op voorraad.
Bekijk direct het huidige online assortiment of kom langs in onze showroom. Slechts vijf minuten van de Nederlandse grens! Toch niet helemaal gevonden wat u zocht? Wij stellen graag een bar op maat met u samen.

Eiken barmeubel op maat

Een individueel ontwerp kan voor veel horecagelegenheden de uitkomst zijn. Iedere ruimte is uniek. Daardoor komt er heel wat pas- en meetwerk kijken bij de inrichting hiervan. Gastronomie, horeca en winkelinrichtingen zijn onze specialiteiten. Bekijk hier inrichtingen van enkele van onze tevreden klanten. Ontwerp, bouw, en montage gaat in samenwerking met onze klanten, specialisten en timmerlieden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend ontwerp met offerte.


Op zoek naar een complete winkelinrichting of horeca-inrichting? Bekijk dan ook eens onze bijpassende producten :tafels,statafels,stoelen,barkrukken, lampen, lambrisering en decoratie .

Bekijk de actuele collectie barmeubelen direct online.

Er zijn geen producten in deze categorie.